Ulei de argan este un izvor de sănătate și frumusețe

După spălarea capului imediat: ude părul desfăcut câteva picături organic de Argan ulei, apoi se lasă să se usuce în mod obișnuit.Uscate, vârfurile despicate vârfurile despicate: cu degetele uah. în organic ulei de Argan. Sunt suficiente câteva picături pentru a petrece o zi întreagă și tratamentul prelungit.

Ulei de argan-indispensabilă a produs cosmetic secolului XXI

Înainte de a trece pe părul uscat, rupt câteva picături organic de Argan ulei de mine pieptene sau de mână, și acest lucru este deja clar, curat,

mai strălucitor păr. Câteva picături de apă în formă de spray, frecarea ulei în palme și netezi părul. Al doilea arata ca un efect de hidratare.
Suc de lamaie si ulei organic de pe unghii

Organic ulei de Argan este un excelent de mână și de îngrijire a unghiilor, consolidarea și lustruire de unghii, previne unghiile crăpate. Catifelează și hidratează mâinile și cuticulele (solzi), și se oprește oribil lac, teșite. Se amestecă ulei și suc de lămâie în jumătate într-un amestec – nu este important, cum o doză mare de amestec, dar pe care trebuie să acorde o atenție. http://viatasanatoasas.info/

Scufundați-l în câteva minute pe degetele de la picioare (sau de fapt) a patului unghial acest amestec de Argan olajas. Nu mai puțin de 10 minute, apoi spala-l cu mâinile. Unghiile la fel ca tine, cu grija, pe care le puteți. Efectul este uimitor: intareste unghiile se rup usor, strălucitor, sănătos, unghiilor și moi și moi.

În consumul de substanțe nutritive valoroase Pe plan intern este, de asemenea, Bio ulei de Argan consuma o cantitate suficientă de ea în fiecare zi o lingurita, de sine stătător sau cu dumneavoastră preferat de a mânca.

Original marocan organic ulei de Argan, care este conținută într-o cantitate mare de polifenoli, are un efect anti-inflamator, antioxidant, antiseptic, anti-alergice si

anti-imbatranire proprietăți, pentru a păzi. Ulei de argan, acizi grași, colesterol, inhibarea oxidării, sprijină inima și circulația sângelui, ferrulsav și poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol și de trigliceride.

Bio ulei de Argan în bucătărie

Dacă vă atrage posibilitatea, încercați să organic ulei de Argan scufundați pâine, sau se presara un pic de couscous. Cel mai simplu, cu toate acestea, în salată se adaugă suc de lămâie deosebit de delicios la gust.

Ulei de argan în această țară, la sub numele gros de sos brun, în calitate de fasole, pâine de mâncat. Original organic ulei de Argan, ușor gust de migdale, acest lucru nu este întâmplător, că DE la K O din cursa pisa friptura de migdale și ulei de Argan, prin amestecare.

Fiecare reteta este bun, este în valoare de prevenire a introduce în mod regulat dieta: cercetările arată că, din cauza Bio de Argan consumul zilnic de ulei ajută la prevenirea cancerului, responsabil pentru bolile cardiovasculare și obezitate, de boli.

Ce este uleiul de Argan? Natura-comoara, sau “aur lichid”, de asemenea, numit ulei de Argan din Maroc este obtinut din fructele arborelui de argan. Acest lucru este deosebit de copac din Maroc, Agadírtól de nord-est a înclinat Sus-greutate-platou, zonă de relaxare și baie privată. Experimente pe de argan copac, migrația din alte țări și regiuni, dar în zadar.

Indiferent de motiv, doar în Maroc profitabil, în ciuda faptului că este extrem de lemn de esență tare. De argan copac poate avea fluctuații de temperatură și uscat perioada.

De 4-5 ani fără mari de precipitații, pentru a rămâne în viață, și, în medie, 150-200 de ani de viață. Copacii , ulei de măsline, fructe, vara, în medie, timp, și acest lucru, după o scădere de lemn, care în mod tradițional locale de femeile berbere colecta și de a lucra. Prelucrarea în principal se efectuează manual.

Coji de fructe, separat de coajă și se stoarce. Este necesar un litru de producție ecologică Argan ulei de aproximativ 90 la 100 kg de fructe.
Ca un zvon

Pur și simplu cred că puterea bio, ulei de Argan, dacă argánfa 200 de ani de viață în pustie pante. Premium, originale, organic ulei de Argan are o mulțime de proprietățile fiziologice punct în condiții meteorologice extreme, rezistent substanțe active mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *